3 Kasım 2007 Cumartesi

Gıda Fuarındaydık

İnternet üzerinden muhabbet kurduğumuz arıcılarla gerçek dünyada da tanışmak için önümüze çıkan fırsatları hiç kaçırmıyoruz.

İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen Gıda Fuarı da bu açıdan bizim için bulunmaz bir nimet oldu.

Soldan Sağa, Ali Türk, Murat Akın, Muhteşem Turunç ve Asımkadıoğlu. Ben Murat Akın ve Muhteşem Turunçla ilk defa karşılaştım.

Ekibe daha sonra Adana'dan Ömer Salcan eklendi. Ömer Salcan da internetten tanıştığımız arı dostlarından.

Bir dinlenme molası ve yorgunluk çayını hakettik. Çaylar Muhteşem Turunç Abimizdendi. En sağda görünen yine MSN'deki arıcılık sohbetlerimizin gediklilerinden İsmail Taşer.

Bulgur pilavı hakikaten çok lezzetliydi. İsmail Taşer niye yemiyor diye merak etmeyin. Biz ilk tabakları bitirdik, resimdekiler ikinciyi götürüyor.

Arı Bakanımız Ali Türk fuar standlarında da denetimlerini sürdürdü. Gördüğü aksaklıkları ilgililere bildirdi. Stand görevlisi bayan sayın bakanın denetlemesinden oldukça heyecanlanmışa benziyor.

Sayın bakanımız bu arada kameranın objektif kapağı takılı halde çekim yapmaya çalışan bir kameramanı da uyardı. Biz gülmekten olayı çekmeyi unuttuk.

Arıcılık muhabbeti yaptığımız bir stand görevlisi arı yemi olarak kullanmak üzere 1 kova Fondan Şekeri hediye etti. Şekeri paylaştırma görevini de Muhteşem Turunç üstlendi.

Yani arıcılar olarak sadece kendi ağzımızı tatlandırmadık, arılarımızın hakkını da aldık.

2 yorum:

Mehmet Yüksel dedi ki...

Cok güzel bir paylaşım teşekkürler,
ben de sizlerin sayesinde Gıda Fuarını gezmiş oldum.

Selamlar.

Ballı Baba dedi ki...

Senin yazılarını sıkca görmek için bende fuar düzenleyeceğim...
Nerdesin bunca zamandır.
Birlikte dolaşmanın keyfini yaşadınız yine, Selamlar olsun